Installera pelletsbrännare eller pelletspanna? Vi monterar!

Montage, service och uppgraderingar står vi till tjänst med för marknadens populäraste pelletsförbrännare och pannor. Våra kunder befinner sig till största del i Stockholm, men en del även från närliggande områden utanför Stockholm. Om ni går i tankarna på att byta, komplettera eller uppgradera husets värmesystem kan ni vända er till oss för råd och tips om vilken modell som passar ert behov bäst. Utöver pelletsuppvärmning installerar vi även solvärme, vedpannor och luft-vattenvärme.

Pellmax CU är en pelletspanna med klimatstyrd värmereglering som ser till att villan alltid har tillräckligt med värme även om temperaturen utomhus förändras hastigt.

Pellmax UB är ett utmärkt komplement till värmepump. När en värmepump når en sämre verkningsgrad p.g.a. kyla startas tillskottsvärmen från pelletspannan Pellmax UB.

Pellmax VX är en kompakt pelletspanna med traditionell styrning med mekaniska termostater. Varmvatten produceras av en värmeväxlare. Har du lågt tak i pannrummet så är Pellmax VX ett bra val.

Om ni behöver hjälp med er nya pelletspanna kan ni kontakta oss direkt på 070-998 96 85. Frågor om modellerna? Ring Värmebaronen 044-22 63 20.

Viking Bio 200 är en modern skruvmatad pelletsbrännare. Den sköter sig helt själv, tänder och släcker lågan och skrapar ur askan med ställbara intervall vilket medför minimalt underhåll och maximal bekvämlighet.

Viking Bio 20 försöker normalt starta med låg effekt. Är det riktigt kallt ute och effekten inte räcker så växlar pelletsbrännaren automatiskt till högre effekt.

Viking Bio 35 bygger på samma teknik som Viking Bio 20, en av marknadens mest sålda pelletsbrännare. Det har under flera år varit en stor efterfrågan på en ”större” Viking Bio. Denna pelletsbrännare uppfyller det behovet.

Hittat en intressant modell? Lämna era uppgifter så återkopplar vi.

    Namn:*

    E-post:*

    Telefon:

    Meddelande    Här var det tomt på omdömen för tillfället. Kolla tillbaka senare!